NOVA NAVARA
  • / PRATITE NA

SPOLJAŠNJOST NOVE NAVARE

OBLIK DIZAJNIRAN ZA SAVRŠEN UČINAK

NOVI NISSAN NAVARA - SPOLJAŠNJOST

SPREMAN NA SVE

Novo Nissanovo pick-up vozilo NAVARA poseduje šasiju u obliku zatvorenog okvira sačinjenog od potpuno zatvorenih četvorostranih šinskih elemenata, umesto šasije sačinjene od trostranih šinskih profila, koja je odlika nekih drugih pick-up modela, što ovaj automobil čini pouzdanim do srži. Takođe ćete dobiti i brži odziv u vožnji uz minimalno trzanje zahvaljujući novom multi-link zadnjem vješanju sa 5 veznih tačaka.

EKSTREMNI USLOVI, EKSTREMNI TEREN

Nissan Navara je spreman na sve. Uz tri načina rada - 4WD High pogon na sva četiri točka za ne preterano zahtijevne vandrumske situacije, 4WD Low opcija za terensku vožnju visokih zahtjeva na podlogama kao što su pjesak, snijeg ili duboko blato, ili 2WD pogon na dva točka za vožnju po asfaltu - u ovom moćnom pick-up vozilu osetićete se nepobedivo. Osim toga, opcije kao što su Pomoć pri kretanju na uzbrdici i Kontrola pri kretanju nizbrdo čine vožnju u Nissanu Navara još lakšom.

SAVLADAJTE TERET BEZ MUKE

Novi Nissan NAVARA je projektovan da izdrži teške zadatke, kao i teške tovare od 1 tone i vuču od 3,5 tona. Lakša prtljažna vrata čine da utovar i istovar postanu jednostavniji. Takođe je jednostavno obezbediti da vaš teret bude čvrsto fiksiran, zahvaljujući Nissanovom revolucionarnom sistemu vezivanja sa C-kanalom*. Pokretni klinovi se mogu fiksirati u bilo kojoj poziciji duž posebnih šina, kao i dužinom tri strane tovarnog prostora, tako da možete privezati bilo kakav teret, koji god da su njegovi oblik i veličina.

DIMENZIJE SPOLJAŠNJOSTI NOVE NAVARE

31505225
17802075
Visina (mm) 1780
Dužina (mm) 5225
Širina (mm) 2075
Najveća ukupna masa (kg) 3010
Međuosovinsko rastojanje (mm) 3150

VIŠE INFORMACIJA O NISSANU NAVARA


Cijene i opremaTest vožnjaOvlašćeni partneri
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA