NOVA NAVARA
  • / PRATITE NA

NOVA NISSAN NAVARA

OTKRIJTE NJEGOVU RASKOŠNU UNUTRAŠNJOST.

ROBUSNA SPOLJAŠNJOST, INTELIGENTNA UNUTRAŠNJOST

SPAKOVANO. ZAKLJUČANO. SJAJNO.

Brižljivo dizajnirana, fleksibilna unutrašnjost obiluje inteligentno osmišljenim prostorom za skladištenje prilagođenom poslu i zabavi. Postoji mesto za vaše stvari ispod zadnjeg sjedišta, u bočnim džepovima vrata, u prostranoj kaseti za rukavice, kao i u sklopu velike centralne konzole. Žedni ste? Gotovo gde god da pogledate pronaći ćete držače za čaše: pored prednjih sjedišta, pa čak i unutar džepova na prednjim i zadnjim sjedištima.

VEŽITE SE, POLJEĆEMO

U sasvim novom Nissanu Navara naići ćete na fantastičnu udobnost i prostranost gde god da sjednete. Prednja sjedišta sa potporom za kičmu koja je dizajnirala NASA čine da vaše telo bude u neutralnom položaju i da se vaša cirkulacija poboljša, kako bi vam one dugačke vožnje bile što udobnije. Dvozonski klima uređaj sa automatskom kontrolom* znači da vi i vaši saputnici možete kontrolisati temperaturu u vozilu svako prema svojim željama.  

REUZMITE KONTROLU

Kabina potpuno novog Nissana Navara vrvi od inovativne tehnologije koja se javlja kod Nissan Crossover automobila, najboljih u svojoj klasi. Nissanov inteligentni ključ sa paljenjem motora na dugme omogućava vam da zaključate vrata, kao i da pokrećete motor, a da ključ ni ne izvadite iz džepa. Tempomat, limitator brzine i AM/FM/CD audio sistem se mogu kontrolisati putem komandi na upravljaču. Sistem za telefoniranje bez upotrebe ruku koji radi preko Bluetooth povezivanja omogućava vam da telefonirate sa lakoćom, dok zahvaljujući USB i AUX priključcima možete da puštate svoju omiljenu muziku sa telefona ili MP3 plejera


Cijene i opremaTest vožnjaOvlašćeni partneri
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA