JUKE
  • / PRATITE NA

UZBUDLJIV CROSSOVER DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI

SPORTSKI, PREFINJEN DIZAJN ZA IZGLED GRADSKOG CROSSOVERA.

Napuni energijom svoje putovanje prepoznatljivim crossover dizajnom novog Nissan Jukea. Njegov aerodinamičan izgled sa skrivenim ručicama zadnjih vrata i snažno zakrivljenim vetrobranom izražavaju veću snagu i bolju efikasnost, a kao završni detalj tu su istaknuti veliki blatobrani, istovremeno robustni i sportski. Uživaj u dinamičnim linijama i vožnji automobilom koji privlači poglede.

Uglađen i sportski crossoverski dizajn

NISSANOVE VRHUNSKE VOZAČKE TEHNOLOGIJE

INOVACIJE KOJE PAZE NA PUT

Novi Nissan Juke krcat je pametnim tehnologijama koje prate situaciju na putu i čuvaju vas. LED svjetla sa ksenon tehnologijom i LED zadnja svjetla istovremeno izražavaju stil i poboljšavaju vidljivost pa možete biti sigurni da ćete videti i biti viđeni. Panoramski sistem Around View Monitor upotrebom visoko postavljenih kamera napred, pozadi i na bokovima nudi pogled od 360° na vaš automobil i njegovu okolinu prilikom parkiranja i sporih manevara. A kako biste bili svjesniji dešavanja, tehnologija SafetyShield upozorava vas ako počnete da krivudate ili ako vam drugi automobil uđe u mrtv ugao. Ne morate da se brinute da li će vam nešto stati na put, vaš Nissan Juke je zaista kao drugi par očiju.

PERSONALIZACIJA U NISSANOVOM DIZAJN STUDIJU

UČINITE JUKE UISTINU SVOJIM

Oblikujte i prilagodite novi Nissan Juke u nekoliko lakih koraka. Nissanov konfigurator i Nissanov dizajnerski studio omogućavaju vam da odaberete motor, paket opreme i udahnete automobilu notu svoje ličnosti našom obimnom ponudom paketa za personalizaciju. Šta god vam se sviđalo, novi Nissan Juke sigurno će odgovarati vašem životnom stilu.

DIMENZIJE SPOLJAŠNJOSTI

4135
15651765
Visina 1565
Dužina 4135
Širina 1765
Broj vrata 5

Tehničke specifikacijeCjenovnikTest vožnjaOvlašćeni partneri
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA