JUKE
  • / PRATITE NA

SVESTRANA I SPORTSKA UNUTRAŠNJOST NISSANA JUKE

Vrhunska unutrašnjost crossovera lijepa i praktična kao i uvijek

Iskusite odvažan i luksuzan dizajn novog Nissana Juke. Sportski uređena unutrašnjost prostrana je i praktična, a raspored je optimiran pa je udobnost putnika zajamčena. Usto, novim dizajnom oslobođeno je 40 % više prostora u prtljažniku, koji se, kao i sjedala, može prilagoditi kako biste u njega mogli staviti sve vrste tereta. Sprijeda možete uživati u sportskom kokpitu nadahnutom automobilizmom i sjedalima ukrašenim šavovima i detaljima koje možete personalizirati. Nemojte zaboraviti ni sitnice, kao što je upadljiva središnja konzola, koje zajedno donose vrhunsko vozačko iskustvo.

Dizajn unutrašnjosti novog Nissana Juke.

NADZOR I POVEZANOST NADOHVAT RUKE S TEHNOLOGIJOM NISSANCONNECT

NAPREDAN SUSTAV ZA NAJBOLJU POMOĆ U VOŽNJI

Naprednim sustavom NissanConnect putovanja obogatite mogućnostima povezivanja. Kombinacija navigacije, komunikacije i glazbe na intuitivnom dodirnom ekranu dijagonale od 14,7 cm i sa zaštitom od odsjaja savršen su suputnik. Google Send-to-Car* omogućuje vam da dobijete točne upute, na zemljovidu nađete zanimljiva mjesta i čak izravno s računala  svojem Nissanu Juke pošaljete plan putovanja. Pratite informacije o stanju u prometu i vijesti putem integriranih aplikacija i budite u kontaktu cijelog dana telefonirajući slobodnih ruku ili putem Facebooka*. A s pomoću Nissanova dinamičkog sustava nadzora pristupajte podacima o vožnji, birajte način vožnje ili točno ugodite temperaturu unutrašnjosti, sve sa središnje konzole svojeg crossovera.

*trenutno nije dostupno

KROVNI PROZOR VELIKIH DIMENZIJA

Prostraniji i uzbudljiviji pogled na cestu

U novom Nissanu Juke isplati se pogledati prema gore. Jukeov velik krovni prozor ima mnogo širi otvor od uobičajenog krovnog prozora, pa donosi više svjetlosti i zaštite te osjećaj povezanosti s prirodom. Vidjeti zvijezde ili čak kapi kiše uistinu čini razliku. Nissan Juke daje i veći osjećaj prostranosti kako biste se osjećali još ugodnije i uživali u okolini kao nikada dosad.

UNUTRAŠNJOST AUTOMOBILA KOJA ODRAŽAVA VAŠ STIL

UREDITE JUKEOVU UNUTRAŠNJOST DODACIMA ZA PERSONALIZACIJU NISSANOVOG DIZAJNERSKOG STUDIJA

Opsežna ponuda dodataka za personalizaciju omogućuje vam da novom Nissanu Juke dodate vlastiti stil.

Odaberite crnu, crvenu, bijelu ili žutu boju za elemente kao što su središnja konzola, okviri ventilacijskih otvora i umetci na sjedištima. Šta god da poželite, naći ćete sve što vam treba za vaš Nissan Juke iz snova.

UNUTRAŠNJE DIMENZIJE

5Broj sjedišta 75Krovna nosivost
46Zapremnina rezervoara za gorivo 2,31Prednja površina (m2)
Broj sjedišta 5
Krovna nosivost 75
Zapremnina rezervoara za gorivo 46
Prednja površina (m2) 2,31
Prtljažnik - širina (mm) 675 (fiksna zadnja klupa),
1470 (klizna zadnja klupa u krajnjem prednjem položaju)
Prtljažnik - širina (mm) 1409
Prtljažnik - visina do krova (mm) 403
Prtljažnik - nosivost (VDA, L) 830

Tehničke specifikacijeCjenovnikTest vožnjaOvlašćeni partneri
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA