QASHQAI
  • / PRATITE NA
  • QASHQAI 360

QASHQAI 360°

Okrenite novu stranicu u novom Nissanu Qashqai 360°
Sa novim ukrasnim detaljima poput 18-inčnih aluminijumskih felni dijamantske finalne obrade,
uzdužnim krovnim nosačima saten-srebrne boje i mnoštvom tehnologije,
Qashqai 360° je vrhunski gradski crossover.

JOŠ BOLJI, JOŠ UZBUDLJIVIJI

Uživajte u svemu što vam nudi novi Nissan Qashqai, od sistema NissanConnect do tehnologija koje čine Nissanov sistem zaštite Nissan Safety Shield, zahvaljujući kojima će vožnja gradom postati jednostavna, sigurna i, što je najvažnije, uzbudljiva.

NISSAN CONNECT

Najbolji sistem navigacije i multimedije za svako putovanje

Najbolji sistem navigacije i multimedije za svako putovanje

NissanConnect donosi brojne tehnologije i multimedijalne sisteme, na primer navigaciju sa dinamičkim preusmeravanjem, instrukcijama za prestrojavanje i Google uslugom Points of Interest koja će vam prikazati zanimljivosti koje vredi posetiti. Bluetooth, digitalni radio i ažuriranja sa društvenim medijima samo su neke od brojnih funkcija koje vam nudi sistem NissanConnect, a sve se prikazuju na 7-inčnom ekranu osetljivom na dodir, što će svaku vožnju gradom pretvoriti u pravi užitak.

AROUND VIEW MONITOR

Više nema teškog parkiranja

Više nema teškog parkiranja

Budite svesni svoje okoline uz panoramski pogled sistema Around View Monitor sa 4 kamere novog Nissana Qashqai. Kamere napred, pozadi i na bočnim stranama automobila stvaraju panoramski prikaz za precizno parkiranje, a možete i odabrati prikaz prednjih ili zadnjih kamera što će vam omogućiti parkiranje i u najuža parking mesta. Sve to čini novi Nissan Qashqai vrhunskim gradskim crossoverom.

NISSAN SAFETY SHIELD

Tehnologija koja vas čuva na putu

Tehnologija koja vas čuva na putu

Sa osam senzora postavljenih sa svih strana novog Nissana Qashqai, sistem stalno prati vašu okolinu kako biste bili bezbrižni. Svaki senzor će vas zvučnim ili vizuelnim signalom upozoriti kada nenamerno napustite traku ili se previše približite vozilu ispred vas.

NISSANOV PAMETNI KLJUČ

Nespretnom traženju ključeva dani su odbrojani

Nespretnom traženju ključeva dani su odbrojani

Osmišljen da osigura izuzetnu praktičnost, Nissanov pametni ključ otvaranje i pokretanje vašeg Nissana Qashqai učiniće lakim poput dečje igre. Svoj pametni ključ ne morate vaditi iz torbe ili džepa. Dovoljno je da ga imate sa sobom. Samo pritisnite dugme na ručici vrata i otključajte svoj novi Nissan Qashqai.


CjenovnikTest vožnjaOvlašćeni partneri
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA