MICRA
  • / PRATITE NA
Glavna obilježja

Nova Nissan Micra. Go Get It!Tehnologija, stil i učinkovitost – s novom Nissan Microm
zasigurno ćete najbolje iskoristiti svaki dan.

Prikazane slike samo su ilustracija. U određenim su primjerima prikazana vozila sa specifikacijama nedostupnim u RH i ne prikazuju određeni model, opremu ili ponudu. Prikazana obilježja mogu biti nedostupna ili ograničena na određene pakete opreme.

NISSAN MICRA – VAŠ OSOBNI GRADSKI VODIČ

Najnoviji NissanConnect, sistem za navođenje u vašem gradskom automobilu

Nova Nissan Micra dostupna je s najnovijim sistemom za navođenje NissanConnect s kojim ćete biti maksimalno pokretljivi. Osim satelitskog navođenja, tu su i Bluetooth, USB te mogućnost spajanja iPoda. Veći, 15-cm ekran osjetljiv na dodir znatno olakšava snalaženje među telefonskim, muzičkim i voznim informacijama.

Najnoviji NissanConnect, sistem za navođenje u vašem gradskom automobiluS novim, unaprijeđenim navigacijskim sistemom NissanConnect svijet vam je nadohvat ruke.

JEDNOSTAVNA TEHNOLOGIJA

INTELIGENTNI KLJUČ

INTELIGENTNI KLJUČ

Traženju ključeva došao je kraj! Zahvaljujući Nissanovom Inteligentnom ključu, vrata svoje Micre moći ćete otključavati jednim dodirom, bez ključa, a motor pokretati pritiskom na dugme.

LAKO PARKIRANJE NA SKUČENA MJESTA

LAKO PARKIRANJE NA SKUČENA MJESTA

Novi sistem mjerenja parkirališnih mjesta u novoj Micri omogućuje vam sigurno parkiranje. Mjeri moguća mjesta za bočno parkiranje i razvrstava ih po težini. Zadnji senzori obavještavaju vas o preprekama iza automobila zvučnim i vidnim signalima, sigurno vas navodeći na parkirališno mjesto.

Micrabg _710x 438

DINAMIČNO DIZAJNIRAN GRADSKI AUTOMOBIL

POGLEDAJTE NOV, DINAMIČAN MICRIN DIZAJN

Savremen i uglađen, spoljni i unutrašnji izgled nove Micre odiše svježinom. Uz to, možete mu dati i svoj pečat raznim mogućnostima personalizacije.

visu_design_0000_1.jpg
visu_design_0002_2.jpg
visu_design_0004_3.jpg
visu_design_0005_4.jpg
visu_design_0006_5.jpg
visu_design_0007_6.jpg
visu_design_0008_7.jpg
visu_design_0009_8.jpg

GRADSKI AUTOMOBIL KOJI ČUVA OKOLIŠ

INOVATIVNI MICRIN MOTOR DIG-S ŠTEDI GORIVOMicrin motor DIG-S smanjuje energetske gubitke u ključnim područjima pumpanja, trenja i topline.

INOVATIVNI MICRIN MOTOR DIG-S ŠTEDI GORIVO

U Micrin motor DIG-S ugrađena su najnovija tehnološka postignuća koja povećavaju efikasnost motora smanjujući energetske gubitke u trima važnim područjima: pumpanja, trenja i topline.

Zahvaljujući mehaničkom kompresoru, inovativni gradski automobil uz to je i mnogo živahniji. U mješovitom ciklusu troši 4,1 l/100 km i ispušta manje od 100 g/km CO2 (ručni mjenjač).

NOVOM MICROM POMAŽETE GRADU DA DIŠE

TEHNOLOGIJA STOP/START ZA MANJE ZAGAĐENJA U GRADSKOM PROMETUNissanovim sistemom Start/Stop potrošnju goriva u prosjeku smanjujete za 4 %.

TEHNOLOGIJA STOP/START ZA MANJE ZAGAĐENJA U GRADSKOM PROMETU

Standardna oprema svih modela s motorom DIG-S, nova Micrina tehnologija Stop/Start pomaže vam smanjiti potrošnju goriva i zagađenje u gradu. Isključivanjem pri zaustavljanju i ponovnim pokretanjem motora toga "zelenoga" gradskog mališana pri kretanju, Stop/Start smanjuje potrošnju u prosjeku za 4 %.

Mala masa nove Micre također pridonosi manjoj potrošnji, kao i aerodinamičan oblik spoljašnosti, posebno prednjeg branika i zadnjeg spojlera.


Cjene i opremaTest vožnjaOvlašćeni partneri
Testna vožnja
Budite u toku
NA VRH

RECI DRUGIMA O NAMA!

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA