NOVI NISSAN X-TRAIL ElektrifikovanI porodični crossover.
ELEKTRIFIKOVANI PORODIČNI CROSSOVER.
NOVI NISSAN X-TRAIL
MOTORI

MOTORI

e-POWER. Jedinstveno užitvanje u elektrifikovanoj vožnji – bez potrebe za punjačem

e-POWER je Nissanova tehnologija elektrificiranog pogona koja za punjenje baterije upotrebljava štedljivi benzinski motor. Rezultat je odzivna i tiha vožnja, bez potrebe za zaustavljanjem radi punjenja na punionici. Dostupan je i sa pogonom na sve točkove e-4ORCE, radi još veće dinamičnosti i stabilnosti. Obje tehnologije pružaju autentično uživanje u električnoj vožnji, i to bez mijenjanja brzina. Zahvaljujući jedinstvenim tehnologijama, Nissan X-Trail pruža mnogo više od tradicionalnih hibrida.

DIZAJN SPOLJAŠNOSTI

Sinergija pustolovnog duha i prefinjenog dizajna

Vaše prisustvo naglašavaju elegantna LED prednja svjetla i impozantni usisnici vazduha naprijed. Dizajn Nissana X-Trail po svemu odražava njegovu tehnološku superiornost. Budite pustolovni. Dopustite da vas osvoji.

DIZAJN SPOLJAŠNOSTI
DIZAJN SPOLJAŠNOSTI
DIZAJN SPOLJAŠNOSTI
DIZAJN SPOLJAŠNOSTI
DIZAJN SPOLJAŠNOSTI
UNUTRAŠNJOST

UNUTRAŠNJOST

Elektrifikovani SUV sa 5 ili 7 sjedišta, sa dovoljno prostora za cijelu porodicu i njihove stvari

Smjestite do 7 putnika i izbjegnite prepirke oko toga ko je dobio najbolje mjesto. Ostanite povezani zahvaljujući USB utičnicama sprijeda i pozadi i prilagodite prtljažni prostor za predstojeće pustolovine pomoću inovativnih pregrada koje se mogu konfigurisati na čak 16 načina.

SIGURNOSNE KARAKTERISTIKE I POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija koja prikače u pomoć

Zamislite da vas na svakom putovanju prati inteligentni saputnik koji vas upozorava na opasnost, pomaže vam pri parkiranju, zadržava vas u središtu trake i mnogo toga drugog. Bliže razgledajte sve tehnologije marke Nissan⁽¹⁾.

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Novi X-Trail ima veći ekran visoke rezolucije od 12,3 inča i ugrađenu aplikaciju NissanConnect Services⁽⁵⁾ koji vam omogućavaju da pristupite omiljenim muzičkim listama i aplikacijama, preuzmete uputstva do odredišta i mnogo toga drugog.

CIJENE I SPECIFIKACIJE

Nivoi opreme novog Nissana X-Trail

Saznajte više o tehnologijama Nissana X-Trail i odaberite pravi nivo opreme za sebe.

Pregledajte brošuru

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Samo originalna Nissanova dodatna oprema savršeno odgovara originalnim dijelovima vašeg X-Traila, i garantuje im pouzdanost i efikasnost.

 

[1] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na funkcije koje pojednostavnjuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove upotrebe Nissanovih tehnologija, molimo da se obratite svom Nissanovu koncesionaru.
[2] 12,3” ekran osjetljiv na dodir sa visokom rezolucijom je dostupan samo na nivou opreme N-Connecta i višim verzijama.
[3] Head-up prikaz je praktična je funkcionalnost koja prikazuje najvažnije informacije na vjetrobranskom staklu da biste vi mogli uvijek da pažljivo pratite put ispred vozila.
[4] ProPILOT Assist je dostupan samo u nekim verzijama. Funkcija ProPILOT Assist je napredna tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može da spriječi sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autoputevima sa razdvajajućim barijerama uz stalnu pažnju i učestvovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pažljiv, da vozi sigurno, da prilagodi brzinu uslovima na putu i da bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.
[5] Za korišćenje usluga NissanConnect potrebno je imati korisnički nalog NissanConnect, i biti registrovan i prijavljen putem aplikacije NissanConnect Services pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate da imate pametni telefon sa operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu sa postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom prijenosa podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom.
[6] Amazon, Alexa i druge povezane marke su zaštitni znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica.
[7] Za korišćenje te funkcije potrebna je Wi-Fi ili 4G veza, kao i korisnički nalog za Amazon ili Google™.
[8] Apple CarPlay® i Android Auto su dostupni besplatno, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.
[9] Wi-Fi u vozilu je dostupan uz doplatu i zahtijeva pretplatu. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.
[10] Ugrađeni glasovni pomoćnik Amazon Alexa je dostupan na francuskom, njemačkom, španskom, italijanskom i engleskom jeziku u Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španiji, Irskoj i Austriji.

 

Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno tržištu u Crnoj Gori te ne prikazuju određen model, nivo opreme ili posebnu ponudu. Karakteristike možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo kao opcija (uz doplatu). Svi podaci i informacije koji su navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Neki elementi opreme prikazani na internet stranici i/ili u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvidjeti mogućnost i vreme nabavke konkretnih elemenata opreme, koje u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.​

 

Dodatna oprema i oprema ugrađena nakon prodaje vozila mogu da utiču na službene vrijednosti dometa. Nissanova originalna dodatna oprema je pokrivena garancijom na novo vozilo u trajanju od 3 godine / 100 000 km (do ispunjenja jednog od navedenih uslova) pod uslovom da ju je prije primopredaje vozila ili za vrijeme trajanja garancije na novo vozilo ugradio koncesionar marke Nissan ili ovlašćeni serviser marke Nissan. Originalna dodatna oprema koja je ugrađena izvan perioda garancije na novo vozilo, kao i originalna dodatna oprema koju je ugradila treća strana ili sam kupac, pokrivena je samo Nissanovom garancijom na originalne dijelove i opremu u trajanju od 12 mjeseci (bez obzira na kilometražu).