PICK-UP ZA POSAO I SLOBODNO VRIJEME

NAVARA

SREBRNA SIVA CRNA ŽUTA SAVANNAH BRONZANA PLAVA CRVENA BIJELA
*Slika vozila je simbolična.
Već od

31.684,00 €

SNAŽAN I & ELEGANTAN

SLEDEĆA GENERACIJA PICK-UPA SA POGONOM NA ČETIRI TOČKA

Dostupan u verziji sa produženom kabinom ili dvostrukom kabinom novi pick-up Navara sa pogonom na četiri točka ima sve: snažan i efikasan motor, izdržljivu šasiju, udobnost i inovativne tehnologije Nissanovih crossovera. Pametan automobil za slobodno vrijeme ili svestrano radno pomagalo, Navara je sve što želite da bude, a uz to nudi najniže troškove održavanja u klasi. Zapravo, toliko smo sigurni u robusnost i kvalitet nove Navare da serijski nudimo 5 godina garancije.

Čarobno otkriće
Čarobno otkriće
Nissan Navara: Pouzdanost i izdržljivost na novi način
Nissan Navara: Pouzdanost i izdržljivost na novi način
Dobitnik nagrada: Potpuno nova Nissan Navara osvojila je međunarodnu nagradu za najbolji pick-up
Dobitnik nagrada: Potpuno nova Nissan Navara osvojila je međunarodnu nagradu za najbolji pick-up

NASTAVLJAMO JEDNAKO SNAŽNO

Više od 80 godina stvaranja

Izdržljiv, okretan i elegantan, nova Nissan Navara sa pogonom na četiri točka posljednja je u dugom nizu Nissanovih pick-upova: prvi smo proizveli 1935. U tom razdoblju prvi smo napravili pick-up sa produženom kabinom 1977. godine, inovativni sistem pričvršćivanja tereta C-kanalima 2005. godine, a sada smo prvi uveli multilink zadnje vješanje sa spiralnim oprugama na pick-upu nosivosti jedne tone. Naše ponosno nasleđe nastavlja dalje i spaja 14 miliona vlasnika kamioneta koji pobjeđuju puteve u 180 zemalja širom  svijeta. Gdje je avantura, tu je i Nissan.

stvaranje photo

SNAŽAN NA PUTU. NJEŽAN PREMA VAŠEM NOVČANIKU

Snažan i štedljiv motor

Robusni dizel motor zapremine 2,3 l nove Nissan Navare koji razvija 160, odnosno 190 KS, dokazan na više miliona kilometara, isporučuje snažne performanse i štedljivost kakvu tražite od pick-upa. Najniža potrošnja goriva i emisije CO₂ u klasi, već od 6,3 l/100 km i 167 g/km

motor photo
VIŠE OD POGONA NA ČETIRI TOČKA

Bez obzira na to radi li se o seoskim predjelima ili džungli na asfaltu, Nissan Navara uvijek je u svom elementu. Postoje tri načina rada pogonskog sistema – 4WD High za laganu terensku vožnju, 4WD Low za vožnju zahtjevnim terenima,  pijesku, snijegu ili velikom blatu, ili 2WD za vožnju asfaltom. Sa opremom kao što su pomoć pri kretanju na uzbrdici i sistem za kontrolu brzine na nizbrdici, ovaj pick-up je spreman na sve.

ČVRSTI TEMELJI UZ UDOBNOST LIMUZINE

Nissan Navara sa pogonom na četiri točka ima  šasiju zatvorenog profila, za razliku od šasije poluotvorenih profila, kakva se nalazi na nekim drugim pick-upovima. Tu je i multilink zadnje vješanje. Ono omogućava udobniju vožnju i veću upravljivost, a tako povećava i nosivost.

OSIGURAJTE SVOJ TERET

ZA NAJZAHTJEVNIJE POSLOVE

Najveći kapacitet vuče u klasi: 3,5 tone

Uz jednu tonu nosivosti i najvećim kapacitetom vuče u klasi od 3,5 tone, Navara sa pogonom na četiri točka ima sve što vam je potrebno da obavite šta trebate. Pametni sistem pričvršćivanja tereta C-kanalima omogućava vam osiguranje tereta bilo kog oblika i veličine na tri strane sanduka pick-upa.

poslovi photo

NISSAN 5 GODINA GARANCIJE PROIZVOĐAČA

Nissan sada serijski nudi 5 godina garancije širom Evrope*.

Mnogo je više od obične garancije jer nudi:

•5 godina ili 160.000 km: garancija na cijelo vozilo

•5 godina: garancija na boju i lak

•5 godina: garancija na Nissanove originalne djelove i dodatnu opremu**

•5 godina: pomoći na cesti

•12 godina: garancija protiv korozije za model Nissan Navara

•Garancija je potpuno prenosiva

*Garancija proizvođača na 5 godina/160.000 km (u zavisnosti od toga koji se uslov prije ispuni)

** Važi ukoliko je urađena na novo vozilo prilikom isporuke. Neograničen broj kilometara za boju i garanciju protiv korozije. Za više informacija pogledajte Nissanov priručnik o garanciji.