ULTIMATIVNI CROSSOVER
NISSAN QASHQAI

SPOLJAŠNJI IZGLED

Superevolucija

Qashqai je 2007. pokrenuo segment crossovera spajanjem kompaktnih dimenzija automobila kompaktne klase i praktičnosti SUV-a. A sada je vrijeme da upoznate sasvim novi Nissan Qashqai. Odvažnim stavom, oštrim LED svjetlima i impozantnim 20-inčnim aluminijumskim naplatcima te aerodinamičnom kompaktnom karoserijom, Qashqai još jednom predstavlja novu viziju svog segmenta.

POGLEDAJTE IZBLIZA
Spoljašnji dizajn
Spoljašnji dizajn
Spoljašnji dizajn
Spoljašnji dizajn
Unutrašnjost i prtljažnik

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Čak su i njegove praktične karakteristike privlačne

Presvlake u kombinaciji premium kože i masažno vozačevo i suvozačevo sjedište oduzimaju dah. Veći prtljažnik s brojnim mogućnostima konfiguracije prostora sigurno će vas osvojiti. Jednom kad se uvjerite u prostranost putničkog prostora, teško ćete mu odoljeti.

OTKRIJTE VIŠE
Boje i dimenzije

BOJE I DIMENZIJE

Boje i dimenzije

Prilagodite Qashqai svom ukusu zahvaljujući bogatoj ponudi boja karoserije, uključujući dvobojne kombinacije koje ističu coupé linije. Jer Qashqai nije stvoren da se stopi s masom.

OTKRIJTE VIŠE
Motori

MOTORI

Pametna snaga koja će vas odvesti u budućnost

Prepustite se neuporedivom užitku u vožnji uz dva nova motora. Qashqaijev novi blagi hibrid smanjuje potrošnju i emisije CO2 isporukom dodatnog obrtnog momenta i dužim radom sistema stop/start. Qashqai e-POWER⁽³⁾ spaja tehnologiju električnih vozila s praktičnošću i pouzdanošću benzinskog motora kako bi ponudio trenutno ubrzanje i najuglađenije vozne osobine, a vožnju učinio gotovo nečujnom.

OTKRIJTE VIŠE

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija pruža pomoć kad vam je potrebna

Nissanova inteligentna mobilnost⁽¹⁾ čini svaku vašu vožnju još sigurnijom i povezanijom. Bit ćete svjesniji svoje okoline i pomoći će vam u vožnji kad vam to bude potrebno.

OTKRIJTE VIŠE

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Uz funkcije povezivanja čitav vam je svijet nadohvat ruke. Napredni sistem povezivanja s pametnim telefonom i bežično punjenje sve čine jednostavnijim.

OTKRIJTE VIŠE

VERZIJE I SPECIFIKACIJE

Nivoi opreme novog Qashqaija ⁽⁵⁾

Novi Qashqai hibridni je SUV novih dimenzija, dizajna i s obiljem novih tehnologija. Bolje se upoznajte s tehnologijama novog Nissana QASHQAI i odaberite pravi nivo opreme za sebe.

Provjerite koja je verzija najbolja za vas

Kliknite ovdje i uporedite različite nivoe opreme i pronađite onu koja vam najbolje odgovara.

UPOREĐIVANJE
Provjerite koja je verzija najbolja za vas

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Izgledajte elegantnije, činite više. Inovativan dizajn i praktična dodatna oprema čine vaš Qashqai savršenim saputnikom za krstarenje gradom ili porodični izlet.

OTKRIJTE VIŠE

Osmislite svoj savršeni Qashqai

Odaberite najbolju kombinaciju za sebe iz bogate palete boja i opreme. Jer Qashqai nije stvoren da se stopi s masom.

ZATRAŽITE PONUDU
Osmislite svoj savršeni Qashqai

(1) Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na karakteristike koje pojednostavnjuju vožnju. Neke karakteristike neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove upotrebe Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovom koncesionaru.

(2) ProPILOT je dostupan samo u određenim verzijama. Funkcija ProPILOT je napredna tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može da spriječi sudar. ProPILOT je namijenjen samo za vožnju autoputem (odvojenom barijerama) uz stalnu pažnju i aktivnost vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pažljiv, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.

(3) e-POWER će biti dostupan od proleća 2022. 

(4) Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrovati ili prijaviti na NissanConnect pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom prometa podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom.

Za korištenje usluga Amazon Alexa® i Google Assistant™ korisnici će morati da otvore Amazon ili Google™ nalog. Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Dostupnost usluga zavisi od zemlje.

(5) Spisak opreme je neobvezujuć i informativan. Za detaljnije informacije o opremi obratite se ovlašćenom Nissan koncesionaru.

Prikazane slike i opisi samo su ilustracija. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno tržištu u Crnoj Gori te ne prikazuju određen model, paket opreme ili posebnu ponudu. Karakteristike možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo uz doplatu.